Jurnal, Places

Vamos festejar!

June 26, 2015

La întoarcerea din Azore ne-am oprit și prin Lisabona, să mâncăm pastéis de nata, dar ce nu știam noi, era că o să nimerim în mijlocul fiestei (Yeey!)

Pe 13 iunie portughezii lasă treaba, scot grătarele în stradă, boxele pe geam și dansează până dimineața. În tot orașul, pe fiecare stradă petrecerea era în toi. Cu cât e spațiul mai îngust, cu atât se distrează mai bine, hehe!

dianadragne.ro-lisboa305

Am băut un pahar de Punch, apoi încă unul. Cred că au mai fost două între ele. Am dansat pe muzică portugheză și am ajuns la hostel la 3 dimineața, cu picioarele umflate și cu sclipici verde în păr (încă nu știu cum m-am ales cu el).
dianadragne.ro-lisboa41dianadragne.ro-lisboa114

A doua zi de dimineață noi aveam nevoie de o plimbare. Lisabona nu avea nevoie de nimic. Am pregătit aparatul să pozez gunoiul rămas după dezmăț, dar degeaba. Străzile erau curate, magazinele închise, doar tramvaiul 28 se chinuia să urce o pantă prea abruptă pentru mahmureala vatmanului.
dianadragne.ro-lisboa45Am citit eu într-un lift, pe un afiș, că fiestele au început din 14 mai și se termină la final de august. Vă las acum, eu am fugit să îmi fac bagajul pentru emigrarea în Portugalia :)

You Might Also Like