Food

Sucul de morcovi & more

March 18, 2016

Am sosit! În fiecare zi m-am afundat în hârtii, liste şi alte minuni nefotogenice despre care nici nu merită să povestesc, dar acum simt nevoia să vă ţin la curent cu ce am mai făcut, so here we go!

Să le iau pe rând. Subiectul preferat: plimbările. Anul a început cu multe călătorii. Ne-am plimbat prin Sicilia, Cinque Terre (despre care urmează să vă povestesc) şi prin Barcelona. Pe 28 ne luăm zborul spre Japonia, eveniment despre care vă spun cu sufletul la gură. Urmează tone de poze şi poveşti de sub cireşi.

Căsuţa. Am impresia că e mai complicat să obţii afurisita de autorizaţie decât costrucţia în sine. Momentan în grădina noastră e doar trifoi, dar am speranţe mari pentru primăvara asta.

Dacă vă întrebaţi ce treabă are casa mea cu sucul de morcovi, ei bine, are. De la atâta agitaţie am ajuns să mănânc mai sănătos. Cumva trebuie să compensez. Încerc să mănânc fructe la micul dejun, cât mai multe legume în timpul zilei şi mai multă apă. Am spus încerc. :)

În căutările mele de reţete sănătoase am dat peste cea de mai jos care mi s-a părut tare faină.

Ingrediente:

  • 300 g de morcovi curăţaţi
  • 3 mere
  • o linguriţă de ghimbir ras
  • o linguriţă de miere
  • jumătate de lămâie
  • scorţişoară
  • un pahar cu apă

Am pus în blender morcovii curăţaţi şi tocaţi cubuleţe, merele tăiate şi curăţate de coajă, ghimbirul, apa, sucul de lămâie şi mierea. Le-am mixat până când au devenit suc. E foarte simplu.

În final am strecurat sucul şi am scăpat de bucăţile mai mari de morcov.

Scorţişoara se pune pe deasupra la final, dar nu-i musai.

E dulce şi bun, are o textură densă şi uşor înţepătoare. Enjoy!

fDSC_0017

You Might Also Like