Jurnal

Scrapbooking – prima încercare

July 7, 2015

Am împlinit un an (și ceva) de când suntem împreună! Nici nu știu când a trecut de ocupați ce am fost cu plimbări, petreceri și gătit (ore lungi de așteptat prăjiturile să iasă din cuptor).

În mai 2014 am urcat într-un avion spre Maroc, de acolo au urmat Malta, Turcia, Danemarca, Germania, Polonia, Italia, Elveția, Portugalia și încă trei-patru țări, pe unde am poposit cu rucsacul în spate. Hitchhiking,  Couchsurfing, le-am încercat pe toate. Când nu suntem plecați stăm într-o căsuță mică și facem planuri, eu pictez, el nu pictează. Nicecream.fm răsună pe fundal de dimineață până seara. În septembrie am adoptat un pisoi, care s-a transformat în timp într-un Oslo veritabil :)

Am făcut mii de poze din care am printat câteva și le-am legat într-un album, cu explicații pe ici și colo, să nu uit.
dianadragne.ro-scrapbooking1 dianadragne.ro-scrapbooking4

Am împărțit albumul în patru. Fiecare anotimp are poveștile lui și o culoare (plus câteva mâzgălituri pe margine).dianadragne.ro-scrapbooking41dianadragne.ro-scrapbooking14dianadragne.ro-scrapbooking431dianadragne.ro-scrapbooking4342dianadragne.ro-scrapbooking546Mi-am propus să nu mai las amintirile înghesuite într-un hard. Să le printez, lipesc și explic într-un album. Câte unul pentru fiecare an.

And just like that primul meu scrapbook e gata!

 

You Might Also Like