Tutoriale DIY

Ornamente parfumate

December 5, 2014

Sărbătorile de iarnă se potrivesc cu portocalele, scorțișoară și luminițele colorate, așa-i? Anul ăsta o să renunț la Moși Crăciuni roșii. M-am înarmat cu hârtie, sfoară, câteva portocale și m-am apucat de decor. Sunt foarte ușor de făcut, mirose bine toată casa în timp ce le faceți și puteți să le păstrați toată iarna. Deci, vă propun să coacem portocale!

Primul pas a fost să ies afară și să aduc un braț de crenguțe. Sunt ude, știu! Se usucă în zece minute. Am luat o sticlă goală și am îmbrăcat-o în sfoară, să nu răcească. O portocală tăiată felii, va sta în cuptor câteva ore, la 70°C. Eu le-am lăsat mai mult, să se schimbe culoarea pe margine. Mie îmi place varianta conturată, dar dacă le vreți portocalii, patru ore sunt suficiente.

Cam asta e tot. După ce s-au copt, le-am agățat în crenguțe. Se potrivesc și în brad, dar eu am decis să nu mai cumpăr unul anul ăsta. Citricele uscate arată festiv și miros foarte bine.
dianadragne.ro-portocale9dianadragne.ro-portocale8dianadragne.ro-portocale7dianadragne.ro-portocale11dianadragne.ro-portocale3dianadragne.ro-portocale4dianadragne.ro-portocale2

You Might Also Like