Design Interior, Food, Jurnal, Tutoriale DIY

Oh, Japan!

April 21, 2015

Party, party! După două săptămâni în care abia îl prindeam câte zece minute pe Skype, Dorin s-a întors acasă (yeeey!). Mă gândeam că o să îi placă Japonia, dar chiar să ne mutăm acolo? Bine, bine! nu a zis el asta. Era doar o idee :)

A sosit acasă pe la 1 am. Eu l-am așteptat cu ochii întredeschiși. Să nu vă mirați. Știu că nu pare atât de târziu, dar eu sunt o babă care se culcă la 10 de obicei, deci vă imaginați ce greu mi-a fost.

În timp ce mă luptam cu vederea încețoșată, au început să mi se îngreuneze pleoapele. Nu mă lua somnul, doar mă gândeam atât de profund la nu-știu-ce, încât ieșisem din cameră. Ați observat că ne e rușine să recunoaștem când ne fură somnul? Straniu. Parcă l-am furat noi pe el. Hei, Somnule! Să îți fie rușine! Încerc să îmi aștept prietenul în atmosfera japoneză la care am muncit toată ziua și tu vii și mă furi așa de față?!

M-am trezit abia când am auzit ușa de la intrare. Cu două ore înainte aveam bucle și rimel pe gene. Când a ajuns el, aveam un cuib de rândunele în creștet și dungi negre pe obraji. Știam eu că becul de 40 w e o idee bună.

Să revenim la atmosfera japoneză. I-am pregătit sushi de marțipan, flori de cireș din șervețele și origami. Am găsit muzica perfectă, am învățat să fac păsări roz din hârtie și am mâncat multe prăjituri până am ales rulourile de marțipan cu migdale.

Acum o să vă las să presupuneți că ne-am distrat și că am  adormit abia dimineața :)
(nu o să aflați că am adormit amândoi și că petrecerea mea japoneză a fost micul dejun)

dianadragne.ro-japanparty66dianadragne.ro-japanpartydianadragne.ro-japanparty4dianadragne.ro-japanparty6dianadragne.ro-japanparty2   

Arigatō :)

You Might Also Like