Tutoriale DIY

Notebook #2016

December 31, 2015

E perioada aia (scurtă) din an, în care vreau să îmi fac ordine prin gânduri și prin treburi. Nu mă ține mult și nici nu fac vreo schimbare, doar mă umflu în pene și îmi cumpăr câteva agende. Încep și înșir liste cu exerciții, diete, locuri în care vreau să merg și oameni cu care să mai ies la o cafea, dar nu. Nimic nu se întâmplă. Singurul lucru bun e că mă aleg cu un birou mai frumos. Anul ăsta am meșterit o agendă albastră, poate mă inspiră să mă organizez puțin.

Ce am folosit:

  • o agendă simplă (sau un caiet)
  • hârtie colorată
  • un cutter
  • lipici pentru hârtie și scotch dublu adeziv
  • acuarele și o pensulă

dianadragne.ro-1

Întâi am măsurat agenda și am decupat din hârtia colorată un fel de copertă. Aveți grijă să-i încadrați bine cotorul. Am lipit marginile cu scotch și mijlocul cu lipiciul pentru hârtie. În felul ăsta nu apar goluri de aer. În final am desenat modelul. Eu am ales să o decorez cu triunghiuri, dar jucați-vă cu formele și culorile până când găsiți ceva să vă inspire.

După ce ați terminat de pictat, o lăsați să se usuce și apoi vă apucați să-l plănuiți pe 2016 cum vă vine în minte. Am citit undeva că planurile bine conturate au șanse mari de reușită, și sunt de acord.
dianadragne.ro-notebook20161

Eu mi-am pus în ordine ideile pentru 2016 și abia îl aștept să vină.

Să aveți o noapte faină!

You Might Also Like