Jurnal

Life lately: moving fast

December 16, 2015

În ultima vreme am fost prinsă într-o tornadă cotidiană cu ațe, culori, fraze întâmplătoare care îmi răsunau în urechi și deadline-uri care mă apasă încă în ceafă. Nu am mai pictat nimic în caz că vă întrebați. Am cusut și am băut cafea. Mi s-au dilatat pupilele și foarfeca îmi e cel mai bun prieten. Dar e fain. Nu că e fain? Încurajați-mă puțin.

Acum mă uit cu jind spre duminică, draga de ea. Pentru săptămâna viitoare am planificat câteva zile prin munți. O să închiriem o cabană, o să stăm pe verandă, bem ciocolată caldă și ne uităm la brazi. Nu știu dacă o să ne ține de plan, dar pentru moment e o consolare. Acum vă scriu cu un picior în pantof pentru că imediat o să fug spre magazin să iau o sticlă de vin. Vin prieteni în vizită. Poate așa se mai potolește avalanșa de liste care strigă după mine.

Sunt săptămâni liniștite în care timpul trece greu, dar sunt și săptămâni așa. Zile în care cafeaua e doar fierbinte, nu și aromată, degetele se împleticesc pe tastatură, iar afară e ba noapte, ba zi, fără să mă anunțe nimeni. În perioadele astea, de obicei nu vă scriu nimic. Dispar sub mormanul de treburi și apar peste o săptămâna. Eh, de data asta v-am povestit. În momentele astea tot ce îmi rămâne de făcut e să mă bucur de haos. So, life is good!

dianadragne.ro-ll9dianadragne.ro-ll2dianadragne.ro-ll42015-12-16 03.45.54 1dianadragne.ro-ll1

 

You Might Also Like