Jurnal, Places

La țară, în București

November 14, 2015

Știți cât timp mi-a luat să găsesc ulița de mai jos? Doi ani. De doi ani stau în blocul ăsta, dar nu am fost niciodată în spatele lui. Intrarea e prin față. Magazinele, metroul, tot. Acum am văzut de ce sunt toate aici. Pentru că în spate sunt ulițe, case cu grădini. Pe strada mea, oamenii se luptă pentru fiecare metru pătrat, iar în spate sunt livezi și știu sigur că am auzit găini. Orașul ăsta mă surprinde în fiecare zi.

dianadragne.ro-autumnvibes432

Acum să vă povestesc despre haine. Fusta e cumpărată dintr-un sh, cu 2 lei. Era puțin mai mare și mai lungă, dar mașina de cusut și-a făcut datoria. Bocancii sunt din alt sh, au costat 40 de lei și aveau un ghimpe în talpă. O oră întreagă m-am gândit de unde ar putea fi țepul ăla. Am ales să cred că e dintr-o pădure din Norvegia. Copilul care purta bocancii era în tabără (sunt numărul 35, deci sigur era copil).

Fularul a venit cu mine din Copenhaga. Ne-am întâlnit pe o stradă, la un flea market. El stătea ordonat pe o măsuță de cafea, eu treceam nepăsătoare, când, dintr-o dată, l-am văzut. A fost dragoste la prima vedere. El era galben, eu înfrigurată. Am dat 5 euro pe el, dar a meritat din plin. Acum avem o relație călduroasă. Din când în când ieșim în oraș :)
dianadragne.ro-autumnvibes890dianadragne.ro-autumnvibes472dianadragne.ro-autumnvibes8944dianadragne.ro-autumnvibes800

De acum, dacă lipsesc de aici, știți unde mă găsiți. O să fiu în satul din spatele blocului :)

P.S: Să îmi aduceți aminte să vă arăt casa aia frumoasă pe lângă care am trecut cu gura căscată, fără să îi fac o poză.

You Might Also Like