JURNAL DE ŞANTIER VOL.3

November 10, 2016

Alb e tot ce văd în faţa ochilor. Vopsea albă pe pereţi, pe mâini, în păr, dar nu mă plâng că atât de mult am aşteptat să ajungem la partea asta. Căsuţa noastră are uşi, geamuri şi lumină cât cuprinde. Într-un final simt că arată a casă. Ne mai trebuie cel puţin trei-patru luni până când vă pot invita în vizită, dar în momentul ăsta în interior nu mai bate vântul, nu mai plouă şi nici pisicile vecinilor nu ne mai pot fura mâncarea (hehe, it happened). 

Următorul pas e lemnul, apoi culoarea. Mobila o să fie veche şi restaurată. Staţi fără grijă că vă arăt tot. Am fost uimiţi de câte minuni am găsit de vânzare pentru aproape nimic. Scaunele de mai jos sunt dovada vie (aproape). Le aşteaptă restaurarea imediat ce termină treaba meşterii noştrii. Au costat 100 de lei toate patru, au trăit comunismul dintr-o sufragerie din centrul Ploieştiului, iar acum s-au pensionat şi s-au retras la ţară.

Şi dacă tot vorbim în cifre, până în momentul ăsta am ajuns la 36 000 de euro, o sumă bună zicem noi. Cheltuieli prea mari nu ar mai fi, dar încă mai avem de lucru, aşa că vă invit să facem împreună un dans pentru alungarea ploilor, măcar până e gata gardul :)

dsc_0795 dsc_0796 dsc_0797 dsc_0798 dsc_0800 dsc_0803 untitfled-1dsc_0805

P.s: Scuzaţi dezordinea, promit să revin cu poze mai frumoase data viitoare!

You Might Also Like