Jurnal

It’s a yellow situation

October 21, 2015

E zarvă mare cu toamna asta, am copt mere, dovleci, am adunat frunze și flori uscate, am umplut casa cu ghinde și am desenat toate castanele de pe stradă. Am început să mă îmbrac în tonuri pământii de la începutul lui septembrie și nu știu cât o să mă țină gama asta cromatică, dar deocamdată îmi place mult.

Dorin mi-a făcut pozele astea ieri, în drum spre casa alor mei. Le-am dus crizanteme (crizanteme sunt, nu?) și m-am întors acasă cu plăcintă de struguri pe care am mâncat-o înainte să v-o arăt.

2015-10-21 07.23.24 2 dianadragne.ro-autumnvibes5Pe drum am găsit mașinuța asta care s-a îmbrăcat ca mine. Semănăm puțin și la ochi, dacă mă uit mai bine :)dianadragne.ro-autumnvibes3dianadragne.ro-autumnvibes43Să vă povestesc despre haine. Sacoul e cumpărat din târgul de la Vitan. Duminica se adună bătrânii și vând vechituri. Eu sunt prezentă de la nouă dimineața, cu ochii lipiți de somn și cu o cafea cât capul meu în mână. Trec repejor de primele tarabe, unde samsarii vând haine chinezești cu etichete lucioase și ajung în spate de tot. Acolo e târgul. Câte și mai câte sunt întinse pe ziare și așteaptă să fie de folos cuiva. De fiecare dată găsesc câte o comoară. De la căni și linguri interbelice, până la haine pe măsura mea. Am luat sacoul ăsta cu 10 lei de la un nene cu perciuni roșcovani și ochelari rotunzi.

Bocancii sunt tot din târg, dar din altă duminică, cu altă poveste.

O să v-o spun eu altădată ;)dianadragne.ro-autumnvibes9

You Might Also Like