Jurnal

#Instalove

October 27, 2015

Poate nu știați, dar pe mine mă găsiți pe Instagram câteva ore pe zi. Da, atât de mult! Urmăresc fotografi, bloggeri, ilustratori și câteva profile de pisici (coudn’t help it!). 

Am un cucui în sprânceana dreaptă care face dovada obsesiei. Mergeam prin casă cu telefonul în mână, cu degetul mare făceam inimioare pe o poză cu smochine, când, ușa dulapului m-a lovit în frunte. Acum port gâlma asta cu mândrie (cum altfel?) și vreau să vă arăt și vouă vinovații, care mă țin cu nasul în telefon toată ziua.

  • 1. @lavinia_cernău -nu mai are sens să v-o introduc. Cadrele ei stau lângă cafeaua mea de dimineață. E printre primele profile pe care le văd la ora 8. Dacă nu o urmăriți încă, go for it!

dianadragne.ro-instagram1

  • 2. @irina_munteanu – pe Irina o urmăresc seara. În pozele ei am găsit texturi, culori și uneori, pot să jur că mirosul copilăriei. Profilul ei are o sensibilitate compozițională care îți dă dependență. Îndrăzniți! ;)

dianadragne.ro-instagram2

  • 3. @kittenhoods – știam de blogul Dariei de ceva vreme. Mereu mi-a plăcut cum se îmbracă, dar mi-a devenit mai dragă de când i-am descoperit profilul de Instagram.

dianadragne.ro-instagram3

  • 4. @27firefly – Raluca te plimbă cu ea prin munți. Parcă te bagă în bagaj și îți dă voie să scoți nasul de acolo, prin cele mai faine locuri.

dianadragne.ro-instagram7

  • 5. @ioanaichim – Ioana e un #comunistoptimist, cu un umor subtil, care îți pune un zâmbet în colțul gurii.

dianadragne.ro-instagram9

Okey dokey, așa arată o parte din feed-ul meu. Frumos, nu? Mai am un batalion de oameni care mă inspiră zi de zi, dar o să vă povestesc cu altă ocazie.

#Osearăfaină!

You Might Also Like