Tutoriale DIY

Illustrated candle holder

December 14, 2015

Recunosc că am ezitat puțin înainte să vă arăt suportul pentru lumânări pe care l-am meșterit cu ceva timp în urmă. Mă gândeam că v-ați săturat de tutorialele mele cu balsa, dar eu sunt fermecată de lemnișorul ăsta. E ușor de tăiat, ușor de lipit și arată foarte bine. Nu prea am lucrat cu lemn până acum, iar balsa e o variantă bună de acomodare.

Pentru proiectul ăsta am îmbinat lemnul cu ilustrația și am făcut ceva special pentru 25. Anul ăsta o să pregătim o cină specială pentru că avem invitați de soi.

Materiale: lemn balsa, lipici, o riglă, acuarele sau markere

Întâi am construit căsuța, pornind de la un paralelipiped, pe care l-am acoperit în două ape. După ce am modelat casa, m-am apucat să o pictez. Firicele subțiri de tuș au împodobit căsuțele, una câte una în patru ore și ceva. Destul de mult, dar a meritat.

În final am găurit acoperișul după dimensiunea lumânării. Vouă vă recomand să faceți treaba asta înainte să montați căsuța pentru că sunt șanse să o stricați. După ce ați pus lumânarea în suport, așezați masa și invitați cât mai mulți prieteni. E tare fain când e casa plină, mai ales dacă aveți mașină de spălat vasele ;)
dianadragne.ro-suportlumanari77dianadragne.ro-suportlumanari43

dianadragne.ro-suportlumanari3232

Happy Monday, guys!

You Might Also Like