Tutoriale DIY

Glasses decoration

December 30, 2015

Zilele trecute am rezolvat dilema paharelor încurcate. La fiecare petrecere mă concentrez să găsesc un loc cât mai ingenios în care să îmi las băutura, încât să fiu sigură că nu beau mai târziu din paharul altcuiva. Îmi aduc aminte de un moment amuzant dintr-un an, când eram postată într-un colț de cameră, cu ochii țintă spre interlocutor și mâna întinsă spre paharul cu, să zicem, apă. Am băut de câteva ori și chiar mi se părea interesant că are un iz de căpșuni. Într-un final mi-am dat seama că aroma era de la ruj. Un ruj roșu aprins și parfumat, cu care nu m-am dat eu, dar pe care l-am gustat de pe marginea paharului altcuiva.

Așa am ajuns să decorez picioarele paharelor înainte de fiecare petrecere. Pentru petrecerea de Revelion ar fi fain ceva cu lemn și crenguțe de brad, că tot le avem ;)

Vă trebuie:

  • pahare cu picior
  • crenguțe de brad
  • nasturi sau biluțe din lemn
  • ață

Untittyled-1

Începeți prin a decupa crenguțele în bucăți de 7-8 cm lungime. După ce sunt gata, legați-le în jurul piciorului paharului, una câte una. În final legați câte un nasture diferit pentru fiecare pahar și tăiați surplusul de ață.

Nu uitați să le spuneți invitaților despre scopul ornamentelor, altfel o să le încurce în continuare, crezând că e doar de decor :)
DSC_3041 DSC_3044DSC_3056

You Might Also Like