Jurnal, Shop

Gămălie

December 18, 2015

Anul trecut am pus mâna pe mașina de cusut și m-am apucat să croiesc câte și mai câte. Am început cu haine și am ajuns la pernuțe și jucării din pânză.

De Crăciunul trecut, câțiva au primit cadou păpuși făcute de mine, pentru că au fost cumpărate șaptișpe (ce cuvânt fain e șaptișpe ăsta, nu?). Am fost tare bucuroasă când am văzut că v-au plăcut și m-am gândit să fac ceva mai mult anul ăsta. Așa a apărut pagina de Facebook Gămălie (facebook.com/gamalie.miau).

Nu îmi propusesem nimic prea măreț. Doar că jucăriile aveau nevoie de un loc al lor. Imediat după ce am făcut pagina, în inbox a intrat un mail, prin care o prietenă mă invita să particip la Târgul de Crăciun organizat de Fundația Calea Victoriei, ca expozant! Da, da! Eu o să fiu expozant. Nici prin cap nu mi-a trecut așa ceva până acum. Am fost entuziasmată și curioasă, așa că am acceptat oferta.

Săptămâna asta m-a prins cu mașina de cusut în brațe, iar aseară am cusut ultimul nas de pisică. Nu știu cum o să fie la târg, îmi trec multe gânduri prin minte, dar am o presimțire că o să fie frumos ;)

Dacă sunteți curioși, mă găsiți în seara asta și mâine toată ziua, la sediul Fundației Calea Victoriei, Popa Soare 40.dianadragne.ro-gamalie1dianadragne.ro-gamalie3dianadragne.ro-gamalie5dianadragne.ro-gamalie4dianadragne.ro-gamalie875

 

You Might Also Like