Jurnal

Foggy Christmas

December 25, 2015

Feed-ul meu e plin de brazi, beculețe, oameni gătiți și mâncare. Parcă intri în ritmul nebun, în care simți nevoia să faci ceva fancy pentru că, deh, e Crăciunul. Câțiva ne-am pregătit postări programate. Aveam un articol simpatic pe care trebuia să vi-l arate blogul meu azi, dar l-am șters. M-a lovit corectitudinea după prima sarma și mi-am dat seama că mai bine nu. Hai să vă povestesc ce am făcut azi, cu poze făcute mai devreme puțin și cu un text scris rapid, între felul doi și cozonac.

Dimineață ne-am trezit cu nasul în cafea, după o noapte dormită pe canapeaua alor mei. Eu am venit cu ideea să ieșim pe afară, să ne bucurăm de ceață, că soare am tot avut. Ei s-au conformat și ne-am plimbat în zorii Crăciunului singuri pe lângă lac. Pe la unșpe ne-am întors acasă, am sărit în pijamale și așa am rămas până acum. După trei filme mediocre, prea multă plăcintă și câteva povești din excursii, deja îmi pică ochii în gură.

Nimic fițos. Nimic roșu. Nimic lucios. O plimbare pe lac și pijamale cu buline.

Să aveți un Crăciun liniștit!dianadragne.ro-5453543 dianadragne.ro-kjj5465dianadragne.ro-89999999 dianadragne.ro-544564654 dianadragne.ro-0890980798 dianadragne.ro-t54ty5y4

You Might Also Like