Tutoriale DIY

DIY: Wood necklace

February 3, 2016

Iarna asta am oscilat de la culori aprinse la pasteluri, am jonglat cu griuri colorate și am încercat să le combin cât mai nepotrivit. Am ajuns la varianta galben-albastru. Toată ziua, aceeași schema galben-albastru, iar când mă plictiseam încercam albastru-galben, of course!  Weirdo! În fine. Mai știți bilele din lemn pe care le-am pictat pentru cadourile de Crăciun? Eh, acum le-am redescoperit prin dulap și le-am combinat cu galben.

A ieșit simpatic șiragul ăsta și am venit aici repejor, să vă arăt cum se face. Durează doar 10 minute. ;)

Vă trebuie câteva bile colorate (sau le puteți colora voi), o bucată de lanț, o fâșie de piele, un ac cu urechi mari și două inele metalice.

Untitled-1

Întâi va trebui să înșirați mărgelele pe bucata de piele, cu ajutorul acului. După ce le așezați în ordinea care vă face cu ochiul, prindeți capetele fâșiei prin cele două inele metalice. În final agățați și lanțul de inele și gata!

V-am zis că e ușor. Eu mă dau în vânt după textura mată a lemnului și aștept să vină primăvara aia mai repede, că deja mi-am meșterit o tonă de accesorii pe care să le port peste rochii. :)DSC_0386DSC_0384

Spor la joacă!

You Might Also Like