Diy: un pulover – două mănuşi

December 9, 2016

Un plulover, două, nouă. Muntele de haine vechi era în creştere în mijlocul camerei, iar prin dulap începea să bată viscolul. Vezi, aşa ajunge omul să nu aibă nici ce să poarte la o întâlnire mai de soi, nici loc în dulap. După câteva ore aveam deja cinci pulovere de aruncat şi multe idei pentru a le salva.

Puloverul alb de caşmir zace de câţiva ani în sertarul de jos fără să-i mai vină rândul la ieşit pe afară. Nu a mai fost scos în lume din iarna lui 2012, dacă stau să mă gândesc. Azi i-am transformat mânecile în mănuşi cu buline 3D în doar 20 de minute. Reţeta e simplă foc, iar rezultatul e simpatic :)

Materiale:

Întâi trebuie să măsuraţi mănuşa şi să marcaţi conturul mâinii voastre, lăsând câte 2 cm pentru cusătură în fiecare parte. Tăiaţi cu grijă materialul. Atenţie să nu se deşire. Coaseţi pe dos conturul fiecărei mănuşi. E destul de migălos, dar cu Nina Simone pe fundal e mai uşor :)

După ce le-aţi cusut şi le-aţi întors pe faţă, e timpul să adăugăm bulinele. Prima dată le tăiaţi de pe bandă. Când le coaseţi, treceţi de câteva ori cu acul prin mijlocul lor, să fiţi siguri (sigure? Am o presimţire că sunt doar fete pe aici) că s-au fixat bine.

Ta-daa! Sunt gata. Numai bune de o joacă în zăpadă :)

dsc_0003 dsc_0007 dsc_0009dsc_0011untitled-1dsc_0022

You Might Also Like