Tutoriale DIY

DIY – recycling textiles

September 30, 2015

V-am arătat primăvara asta o fustă, pe care mi-am făcut-o dintr-o pereche de pantaloni de uriaș. Au fost suficient de mari pentru o bluză, o fustă și mi-a mai rămas un metru. Mai aveam prin dulap o cămașă de-a lui, pătată cu vin roșu pe străzile din Porto. Ambele bucăți de pânză stăteau cuminți pe raftul de jos și așteptau să le vină rândul la mașina ce cusut. M-am hotărât să le îmbin într-o geantă pentru ghinde (hehe, cine nu are nevoie de așa ceva?).

Prima dată am decupat două bucăți identice din ambele materiale, pe care le-am cusut separat, în forma unor saci. Am băgat pe cel deschis la culoare în interiorul celui închis și am sumeticat partea de sus. Separat, am cusut un dreptunghi, pe care l-am întors pe dos și i-am cusut o margine sub îndoitura genții. Am tivit de trei ori partea de sus, să fiu sigură că e bine prinsă, apoi i-am cusut două bucăți de piele, drept închizători, cu doi magneți în vârf și doi în interiorul genții.

În final, i-am cusut o bretea, pe care am fixat-o bine, cu cinci, șase cusături, să nu re rupă și să împrăștii ghindele pe jos :)

dianadragne.ro- bag diy2

După ce e gata, vă îmbrăcați bine, vă urcați în mașină și conduceți până la prima pădure de stejari.

Spor la joacă!

You Might Also Like