Tutoriale DIY

DIY: Gift wrapping

November 26, 2015

Vremea cadourilor e chiar după colț, așa că am început să îmi antrenez neuronii în scopuri creative. Azi am împachetat cadoul pentru ziua lui tata (big party alert!) și mi-au trecut prin minte o mulțime de idei. Acum abia aștept Crăciunul să le pun în aplicare. Mi-am dat seama că modul în care împachetezi cadoul e aproape la fel de important ca obiectul din pachet. Prima impresie pe care o lasă cutia influențează felul în care percepi darul, așa zic eu.

Tatăl meu e un om tare priceput și talentat. Îi place lemnul și apreciază lucrurile făcute în case (cred că am luat câte ceva de la el, hehe). Anul ăsta am zis să îi fac un cadou pe cinste și să-l ambalez cât mai special. Pentru un pachet din ăsta vă trebuie:

  • bile din lemn
  • markere colorate
  • hârtie simplă pentru împachetat
  • sfoară de cânepă

Întâi alegeți un model pe care să-l puteți desena ușor. Când desenați, aveți grijă să nu murdăriți bila cu degetele. Sunt unele locuri în care fibrele lemnului sunt mai pronunțate, iar acolo culoarea se poate întinde puțin. După ce ați desenat, așteptați câteva minute, până când vopseaua e complet uscată.

Împachetați cadoul și legați-l cu sfoară. După ce îl înnodați, lăsați ața mai lungă. Băgați bila prin ață și faceți-i încă un nod.

Ta-da!!! 

Arată drăguț, nu? Acum e timpul pentru ciocolată caldă și filme văzute de sub pătură.

dianadragne.ro-woodrolls1 dianadragne.ro-woodrolls3dianadragne.ro-woodrolls6dianadragne.ro-woodrolls9

Să aveți o seară frumoasă, dragilor!

You Might Also Like