Tutoriale DIY

Diy- Cutie din gips

December 28, 2014

De când eram mică, tata m-a învățat să îmi fac singură o parte din lucrurile de care aveam nevoie. Pe la șase ani am construit cu el o mașină de vată de zahăr (pe care a stricat-o mama o lună mai târziu, fiindcă doar asta mai mâncam).Pentru că mereu am fost prea mică, mi-a construit o sanie din aluminiu, să o pot urca singură pe deal. Tocătorul din bucătărie e făcut de curând dintr-o cutie de portocale și abajurul din sufragerie e construit din paie colorate.

Acum trei sau patru ani am avut de făcut o machetă, iar tata mi-a făcut rost numaidecât de feși gipsate și ne-am pus pe treabă. Ieri am dat peste o fașă și m-am gândit să o transform într-o cutie. E materialul cel mai ușor de modelat și se usucă imediat. Vă trebuie doar apă și o foarfecă. Se poate modela cu mâna goală, dar eu am folosit o cutie pentru suport. Tot ce trebuie să faceți e să udați pânza.

În zece minute s-a întărit și am scos cutia din ea. Când s-a uscat complet, m-am apucat de pictură. Abia așteptam un suport pentru câteva buline noi : )
dianadragne.ro-gips12dianadragne.ro-gips22dianadragne.ro-gips222.jpgdianadragne.ro-gips342dianadragne.ro-gips120

You Might Also Like