Tutoriale DIY

Diy: ciucuri, nasturi și pisici

November 13, 2018

Nu am de gând să vă mint, pe șleau vorbind, renunțasem la blog. Nu am mai scris de multă vreme și nici nu mai aveam vreun plan, până ieri.

Ce s-a întâmplat ieri? M-a apucat o dorință de a arăta cuiva cum se coase o pernă. Voi nu pățiți asta? Uite că mie mi se întâmplă. Am redeschis blogul, am încercat de cinci ori să nimeresc parola, am blocat pagina, dar i-am dat de cap și iată-mă.

Vă scriu de acasă, de lângă bradul împodobit (da, știu că e Noiembrie), de la lumina lumânărilor cu miros de măr copt și cu o cafea în față. Înainte de tutorial aș mai povesti puțin, dar mai bine o las pe data viitoare, că voi ați venit aici pentru perna cu pisici, după cum v-a tras de mânecă prima poză. Bine ne-am regăsit, deci. Să începem.

Materiale:

-o pernă (40 x40 cm e a mea, iar dimensiunle sunt adaptate ei)

-o bucată de pânză colorată (50×50 cm )

-o altă bucată de pânză pentru spate (50×50 cm)

-doi nasturi

-un ghem pentru ciucuri

-o masina de cusut, ață, foarfeceÎnainte de toate am decupat bucățile de pânză. Celei cu pisici i-am cusut un tiv din dantelă, nu e musai, dar mi s-a părut că ar da bine.

Ficărei fețe i-am cusut două bretele pe care le legăm între ele în final (înlocuitor pentru fermoar).

După ce am meșterit ciucurii, am început să cos perna pe cele trei laturi. Latura cu bretele o lăsăm necusută.

Aveți grijă să nu uitați de ciucuri, cum am făcut eu :)

În caz că îi uitați, se pot descoase colțurile și îi adăugați ulterior.

În final, am întors-o pe față și am îmbrăcat perna cu ea. După ce am legat bretelele, i-am cusut nasturii chiar în mijloc, dar nu prea strâns. E draguț efectul, dar trebuie să îi puteți tăia ușor când vreți să spălați fața de pernă. Perna a fost gata imediat, iar asta e fața lui Oslo când a aflat că am început să scriu din nou pe blog.

Well……

You Might Also Like