Tutoriale DIY

Diy: Balsa pen holder

December 10, 2015

Anul ăsta mi-am făcut o promisiune. Toate cadourile pe care o să le fac vor fi modelate de mâinile mele sau cumpărate de la cineva care le meșterește singur. Nimic dintr-un magazin fițos. Nimic din supermarket. Îmi plac poveștile din spatele obiectelor și micile imperfecțiuni. Cel mai fain e când găsesc amprente pe vasele din ceramică sau urme de tuș întins cu degetele prin colțul ilustrațiilor. Astea sunt detaliile după care mă dau în vânt. Cumva par să umanizeze obiectul.

Am pus deja ochii pe câteva lucrușoare de pe Etsy și am un batalion de idei care mi se rostogoles prin minte. Azi m-am apucat de treabă, iar primul obiect făcut e pentru mine :)

Aveam mare nevoie de ordine pe birou și în plus căsuțele sunt elementele favorite pe aici în ultima vreme, hihi! Am adunat câteva bucăți de balsa și am încercat să fac un suport de creioane pe gustul meu.

Materiale: balsa, cutter, lipici, riglă și un marker.
dianadragne.ro-balsapenholder1

Cum am făcut: Întâi am decupat patru pătrate de 8×8 cm și unul de 10 x 8 cm, care va fi fundul suportului. Le-am lipit în forma unui cub (aveți grijă să nu vă lipiți degetele și să așezați bine plăcuțele de balsa).

După ce s-a întărit lipiciul, am mai decupat o plăcuță de 7 cm cu o căsuță în vârf, care trebuie lipită în interiorul cubului pentru a caseta cutiuța.

În final am decupat și am vopsit formele pe care le-am lipit pe suport. L-am lăsat să se usuce și gata! ;)

dianadragne.ro-penholder32

Sper să vă placă și vouă suportul meu pentru creioane, că mie îmi e tare drag. Dacă îl faceți și vreți să mi-l arătați, postați-l pe Instagram cu #dianadragne.ro. Abia aștept să văd cum v-a ieșit :)

You Might Also Like