Food

Caramel brownie

December 31, 2014

Într-o oră vin prieteni în vizită și noi avem doar jumate de pungă cu jeleuri în frigider.Nu pățiți așa câteodata? (doar eu fac așa? Ok, nevermind.) Stiu eu o scurtătură spre țara dulciurilor-Top Chef. Faceți negresa aia cu care v-am tot plictisit de ceva vreme și îi mai puneți ceva. Orice! Ați auzit de Sea salt brownies? Sau de Carrot brownies? Amestec în negresă ce găsesc prin frigider și uite așa e Gourmet cake. Ce o să vă arat eu azi e nimic pe lângă ce rețete îmi trec prin minte. Dar poate mai târziu. Până atunci facem Caramel brownies : )

Ingrediente:
-5 ouă
-250 g zahăr
-250 g făină
-150 ml lapte
-250 g unt
-4 linguri cacao
-praf de copt

Am mixat ouăle cu zahărul și am adăugat untul. Separat, am amestecat făina, cacaua și praful de copt. Peste crema de ouă am adăugat ingredientele uscate și laptele. Am așezat compoziția într-o tava tapetată cu hârtie de copt și a stat în cuptor 40 de minute, la 160-170 grade.

La final i-am turnat siropul de caramel pe care l-am luat de aici. E destul de complet gustul, dar merge bine cu înghețată de vanilie. Zic și eu….dianadragne.ro-caramelbrownie1dianadragne.ro-caramelbrownie2dianadragne.ro-caramelbrownie3

You Might Also Like