Design Interior

Autumn coziness

October 9, 2015

Din septembrie fac planul pentru o excursie prin munți. Nu prea departe. Genul ăla de vacanță, în care îți iei în fugă câteva haine într-un rucsac, aparatul foto de gât, cel mai gros pulover și pleci. Destinația o hotărăști pe drum, iar cazarea o rezervi din mers.  E musai să ajungi unde nu prea a mai ajuns nimeni. Într-un sat uitat. Dacă ajungi acolo cu mașina zgâriată, plină de noroi sau cu baia de ulei spartă, e locul perfect :)

Te cazezi în casa închiriată de la domnul ăla care părea mustăcios la telefonul. O găsești descuiată și o lași tot așa. Niciunul dintre cei trei locuitori ai satului nu e hoț. Seara faci un foc în curte și coci punga aia cu marshmallow, pe care am uitat să îți zic să o aduci de acasă. Povestea e lungă, dar dacă vreți să o vedeți, vă poftesc la munte. De-aia e vineri câteodată.

Căsuța de mai jos e locul în care aș pleca în seara asta. Are mult lemn, o plită, chiar și un ceainic din inox, dar weekendul ăsta e mai plin decât dovleacul umplut pe care l-am făcut zilele trecute. Eu o să îmi iau gândul de la ea. În schimb, v-o arăt vouă. Poate vă inspiră ;)
dianadragne.ro-country20203 dianadragne.ro-country2303dianadragne.ro-country223 dianadragne.ro-country2l23 dianadragne.ro-country2pdianadragne.ro-country2s8 dianadragne.ro-country20o dianadragne.ro-country2028dianadragne.ro-country26

sursa foto

You Might Also Like