Jurnal

I’m back!

April 14, 2016

După şaişpe ore de zbor şi alte doişpe de somn, m-am trezit ameţită şi cu poftă de roşii. În Japonia nu dai de fructe şi legume la tot pasul, aşa că le-am dus dorul. Două săptămâni cât am stat pe meleaguri nipone am mâncat sushi, ramen şi mult, mult orez. Dacă vă întrebaţi cum a fost, ei bine, a fost perfect! Nu mă aşteptam să fiu aşa uimită de o mare parte din ce am văzut şi ce am făcut pe acolo. O să vă povestesc tot, vreţi, nu vreţi! :)

Până când descarc pozele, să vă arăt ce am în bagaj. În primul rând mi-am făcut provizii de matcha şi urmează să încerc câteva reţete cu ea. În dimineaţa asta am schimbat cafeaua, pe licoarea verzuie. Doar dimineaţa, că acum am cana de cappuccino în faţă, of course. Am mai adus acasă şi trei mochi. Acum nu mai am.

Porţelanul japonez e tare fain şi era musai să îmi cumpăr câte ceva. La fel stă treaba şi cu textilele. Să încep discuţia despre papetarii? Mai bine nu, că ne-am lungi la vorbă. Pe scurt, jumătate din rucsac a fost plin cu hârtii, plicuri şi carneţele.

Japonia e kawaii, iar eu m-am molispit! :)

dianadragne DSC_0006342

P.s: Lui Oslo i-a fost tare dor de noi.

You Might Also Like