Ilustratii, Jurnal, Places

Am desenat!

May 23, 2015

Azi am alergat cu noaptea în cap (pe la 12, hihi) spre Acuarela, unde am avut întâlnire cu desenatorii atent aleși de echipa Visual Playground.

Am ajuns cu două minute mai devreme, cum fac de obicei și am scos telefonul să îmi fac de lucru până la și cinci. Nu e cool să ajungi la fix. Sau e? Oricum, am studiat câteva poze instagrameze, până când au mai apărut doi punctuali. Am făcut cunoștință și am intrat.

Ne-am așezat sub umbrelele înflorate și am început să primim cadouri. O insignă cu creion de la Evelin, un zâmbet până la urechi de la Ramona, păreri de la George. Între timp au sosit replicile pe care le-am ilustrat până seara.
DSC_0302 DSC_0279 DSC_0281DSC_0285 DSC_0267

“Ascultă:”. Asta a fost speech bubble-ul meu. Parca a fost scris special pentru mine, așa-i? Markerele scrâșneau din dinți spre hârtiile pe care le-am extras la întâmplare. O înghițitură de limonadă, o linie trasă apăsat, două trei poze făcute pe furiș. Așa a zburat timpul, ne-am amuzat și am desenat de mama focului.

Ne-a ieșit cel mai cel comic book. Dacă l-ați auzi și voi citit de Daniel, cu accentul englezesc v-ar plăcea mai mult! :)

DSC_0251 DSC_0219 DSC_0218

În afară de mine, toată lumea și-a adus un sketchbook plin cu idei. dianadragne.ro-visualplayground dianadragne.ro-visual2 dianadragne.ro-visual9 dianadragne.ro-visualplaygroud

Am găsit locul numai bun de zăbovit vara asta :)dianadragne.ro-visual40

You Might Also Like