2015 plans, goals & dreams

January 1, 2015

Anul ăsta am avut parte de cel mai frumos revelion (vor urma câteva chicoteli). Am stat în pat, îmbrăcată în pijamale și cu o duzină de filme în playlist. Nu m-am îmbătat, nu am mâncat prea mult și nici nu mă dor picioarele de la tocurile înalte. Dimineața m-am trezit pusă pe treabă, cu multe gânduri și idei. În fiecare an pe 1 ianuarie am pus pe hârtie câteva planuri de urmat pentru anul care abia începea. Așa am făcut și azi. E important să îți pui gândurile în ordine din când în când și să îți stabilești câteva priorități.

În scurt timp urmează să ne mutăm într-un loc nerenovat și plănuiesc să transform întregul interior. Modificările le veți vedea aici pas cu pas. Ăsta este principalul țel de atins pentru 2015. Bugetul va fi limitat, iar majoritatea schimbărilor vor avea câte un tutorial.

Următorul obiectiv de pe lista mea e legat de prieteni. De multe ori refuz să ies din casă pentru că sunt prinsă în cine știe ce proiect. Anul ăsta vreau să îmi fac mai mult timp pentru ieșiri în oraș sau pe la evenimente.

În 2015 vreau să vă arăt ceva nou în fiecare zi, sper să pot să mă țin de cuvânt și să nu mă trageți de urechi peste o lună, două.

Lista e mai lungă, dar v-am zis ce era mai important. La mulți ani și noapte bună, pentru cine a petrecut tare-tare noaptea trecută! :)

You Might Also Like