Design Interior, Jurnal

WELCOME TO: OUR KITCHEN!

August 13, 2017

Încă o cameră din căsuţa noastră a prins contur. Era vremea să fie gata, că-i locul meu preferat. Mă găseşti aici două, trei ore pe zi printre cratiţe şi pungi de făină, cu un coc în vârful capului, cafea într-o mână şi o carte de bucate în cealaltă. Oaa, nu cred că am mai scris până acum “carte de bucate” sună foarte…gurmand. În fine, bucatele fiind puse în conversaţie să păşim în bucătărie.

E deschisă şi nu ştiu cât are exact (undeva la cinci, şase metri pătraţi) şi e despărţită cu un perete galben de camera de zi. De când i-am făcut planul, mi-am imaginat un contrast puternic. Am ales ca partea de jos să fie închisă, iar corpurile de sus albe, că deh, nu voiam să ne simţim presaţi de mobilă neagră agăţată deasupra capului.

Atât de mult am visat la uşi cu o frezare simpatică, încât ăsta a fost criteriu principal ce ne-a împins spre mobila asta. Sigur, sunt faine şi bucătăriile moderne, lucioase, cu o singură linie şi suprafeţe drepte, fine, dar nu pentru noi. Vreau să simt căldura lemnului, că văd eu acolo, dom’le textură şi chiar obiecte înghesuite pe poliţe, gata de făcut minuni.

P.s: mobila e de la Ikea, desigur. Dar despre asta mai vorbim noi prin septembrie. Povestea e lungă şi aşteaptă să fie scrisă. :)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Raluca August 13, 2017 at 9:13 pm

  Arata super, imi place ca ati pus chiuveta in dreptul geamului si imi plac petele de galben si de verde! Sa va bucurati de ea si de boua casa. Spor la minuni!

  • Reply Diana August 13, 2017 at 9:20 pm

   Mulţumesc mult, Ralu! Mă bucur că îţi place.
   Şi voi faceţi minuni prin casele altora :x

 • Reply Diana Solomon August 13, 2017 at 10:59 pm

  Arată foarte drăguț totul. Apropo, borcănele cu linguri pentru condimente sunt geniale. De unde? ^_^

  • Reply Diana August 14, 2017 at 10:01 am

   Mulţumim, Diana!
   Borcănelele sunt aduse din Japonia, dar sigur se găsesc şi pe la noi.

 • Reply Andreea August 21, 2017 at 8:39 pm

  Este de-a dreptul magica bucătăria voastră. Ma uit iar și iar la poze și suspin. Sa va bucurați de ea și cât mai multe experimente culinare reușite! :)

  • Reply Diana August 22, 2017 at 7:54 am

   Mulţumim mult, Andreea! Ne bucurăm că îţi place :x

  Leave a Reply