Jurnal

Scrapbooking – prima încercare

July 7, 2015

Am împlinit un an (și ceva) de când suntem împreună! Nici nu știu când a trecut de ocupați ce am fost cu plimbări, petreceri și gătit (ore lungi de așteptat prăjiturile să iasă din cuptor).

În mai 2014 am urcat într-un avion spre Maroc, de acolo au urmat Malta, Turcia, Danemarca, Germania, Polonia, Italia, Elveția, Portugalia și încă trei-patru țări, pe unde am poposit cu rucsacul în spate. Hitchhiking,  Couchsurfing, le-am încercat pe toate. Când nu suntem plecați stăm într-o căsuță mică și facem planuri, eu pictez, el nu pictează. Nicecream.fm răsună pe fundal de dimineață până seara. În septembrie am adoptat un pisoi, care s-a transformat în timp într-un Oslo veritabil :)

Am făcut mii de poze din care am printat câteva și le-am legat într-un album, cu explicații pe ici și colo, să nu uit.
dianadragne.ro-scrapbooking1 dianadragne.ro-scrapbooking4

Am împărțit albumul în patru. Fiecare anotimp are poveștile lui și o culoare (plus câteva mâzgălituri pe margine).dianadragne.ro-scrapbooking41dianadragne.ro-scrapbooking14dianadragne.ro-scrapbooking431dianadragne.ro-scrapbooking4342dianadragne.ro-scrapbooking546Mi-am propus să nu mai las amintirile înghesuite într-un hard. Să le printez, lipesc și explic într-un album. Câte unul pentru fiecare an.

And just like that primul meu scrapbook e gata!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Galateea July 7, 2015 at 1:58 pm

  ce ai facut tu aduce mai mult cu un art journal decat un scrapbook, dar oricum este foarte frumos!

 • Reply Raluca August 5, 2015 at 10:41 am

  Sa stii ca m-ai motivat si pe mine sa fac un scrapbook, de mult ma tot gandesc sa mai printez din poze si sa le pun intr-un caiet, cu ceva notite langa, dar m-am cam lenevit si am lasat-o balta. Nu si acum! Caci ieri m-am pus pe selectat din cele peste 3000 de poze puse pe IG, asa ca in zilele urmatoare biroul imi va fi plin de poze, washitapes, stampile si pixuri colorate. Abiaaaa astept! Si multumesc de idee! <3

  • Reply Diana August 13, 2015 at 11:38 am

   Ce mă bucur că te-a motivat articolul meu! :)
   Eu m-am apucat acum de un scrapbook de vară în care am pus o mare parte din pozele de pe IG.
   Abia aștept să fie gata! :D

 • Reply diana b September 15, 2015 at 10:34 pm

  ce frumos <3
  good idea

 • Leave a Reply