Jurnal

Jurnal de şantier vol.2

September 11, 2016

Taa-daaaa! Casa e casă! Ştiu, ştiu, nu e gata încă, dar am schimbat denumirea din “terenul de la Poienari” în “căsuţa de la Poienari”. Am făcut câteva progrese de la ultimul jurnal  şi sperăm să fie gata până în noiembrie.

De miercuri ne-am mutat aici. O singură cameră are geamuri şi uşă.

Dimineaţa mă trezesc cocoşii vecinilor, îmi pregătesc cafeaua pe bancul de lucru, printre cuie şi ciocane, apoi o beau rezemată de roabă. Părul îl port în coc, iar în coc am bucăţi de ciment ce cad permanent din tavan. Nu avem nici aragaz, nici cuptor, doar un grătar, dar o să învăţ să fac minuni cu el. Pentru seara asta am în plan mere la grătar şi cartofi cu parmezan, copţi în jar.

Partea bună e că am pus lapte proaspăt în cafea şi avem bunătăţi din livada de alături.

În fiecare zi e câte ceva de făcut şi mereu apare altceva de cumpărat. Cel mai tare îmi doresc o drişcă să mă apuc de gletuit în dormitorul nostru, că tare bine i-ar mai sta pernei mele fără firimituri de nisip.

Nu o să vă povestesc de costuri de data asta, vă zic mai târziu, fiindcă am pierdut şi noi socoteala.
Untiteled-1DSC_0009DSC_0011waefr

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply diana solomon December 21, 2016 at 9:21 pm

    Să știi cu urmăresc cu atenție ce postezi. Și noi strângem bănuți să ne luam teren undeva prin Prahova. Și până-n vară îmi fac research-ul. Ieri, de expl, citeam despre fierul fasonat pentru armatură :)). Așa că, na, aștept să mai postezi update-uri :))

    • Reply Diana December 25, 2016 at 6:05 pm

      Mulţumesc, Diana! Mă bucur că tot mai mulţi oameni sunt interesaţi de subiectul ăsta. Dacă e aşa, o să postez mai multe. Am încercat să nu îmi plicisesc cititorii cu prea multe detalii, dar o să scriu şi despre structură şi materiale mai în detaliu. Noi suntem foarte mulţumiţi de ce a ieşit până acum. Dacă aveţi nevoie de detalii suplimentare poţi să îmi scrii şi te ajut cu drag.

    Leave a Reply