Food

Curry rice

March 4, 2015
Condimentele sunt mereu pe listă când plecăm în Măroc sau în Turcia. Am adunat cam un kilogram, deci a venit timpul să le folosim :)Cum mâncarea asiatică e cea mai bună din lume (așa-i!?), am combinat legumele chinezești cu orez. Am adăugat felul ăsta în lista super-duper-fast (chiar am o listă de mâncăruri care se numește așa, hehe).

dianadragne.ro-curry riceIngrediente:

-legume chinezești congelate
-orez integral
-50g unt
-curry -2 lingurițe
-sumac -jumătate de linguriță
-piper -jumătate de linguriță
-sare

Am fiert orezul, cu puțină sare și o linguriță de curry. Separat am topit untul în wok (nu-i musai, dar eu aveam unul prin bucătărie și l-am pus la muncă). Am adăugat legumele peste unt și le-am lăsat 5 minute.
În final am pus și orezul peste ele, împreună cu restul ingredientelor și le-am mai lăsat 10 minute la foc mic.
După ce s-au făcut, le-am stropit cu lămâie.

 
Asta e tot.
Am oprit cronometrul. Maratonul culinar a durat 30 de minute!
 
Nailed it!
dianadragne.ro-curry rice2

You Might Also Like