Food, Jurnal

Brownie

December 15, 2014

Mă gândeam în câte zile pe an nu mănânc negresă. Cred că sunt mai puțin de jumate.Îmi place prea mult ciocolata și am foarte puțin timp pentru gătit, așa că e numai bună.  Se face aproape singură, deci nu știu dacă să vă dau o rețetă sau nu.

Amestec ce găsesc prin frigider, cu lapte, făină, praf de copt și cacao. Inportant e să îi pui cacao. În rest poți înlocui orice ingredient. Eu gust compoziția înainte să o coc și văd ce îi mai trebuie. Cât timp stă în cuptor mă uit la ea de treișpe ori și deschid și ușa. Teoretic treaba asta o turtește, dar eu nu am pățit așa la nici una din cele șase sute făcute.

Dacă atunci când o scoți din cuptor auzi sunete de tobe, înseamnă că a ieșit bună.
dianadragne.ro-negresa3.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply