Food

Banana cips & yogurt

January 6, 2015
Sunt mare, mare fan al iaurtului grecesc! Și al untului (eh, asta e altă discuție, cu altă rețetă). Câteodată îl pun în supă, câteodată îl mănânc gol, cu frigiderul întredeschis. Știți cum e! Când iei doar o linguriță și ajungi să mănânci tot borcanul, acolo, la rece. 
Dar uneori sunt educată. Pun iaurtul în pahar, deasupra îl împodobesc cu banane sau sirop și îl mănânc cu lingurița. 
 
Ingrediente:
 
-două banane
-200 g de iaurt grecesc
-sirop de căpșuni
-migdale
 
Am tăiat bananele felii subțiri și le-am pus zahăr și sare (sarea le îmbogățește aroma). Le-am ținut la cuptor jumătate de oră, până s-au uscat. Când s-au răcit, le-am pus peste iaurt, lângă migdale și sirop. 
Bon appétit!
dianadragne.ro-bananacips3dianadragne.ro-bananacips4dianadragne.ro-bananacips1

You Might Also Like